CoJa Fishing

Address: Föglövägen 1262, 22710 Föglö Show map

Address: Föglövägen 1262, 22710 Föglö

Upplev mer av Föglös underbara skärgård ombord på fiskebåten Coja med lokal guide. Coja Fishing erbjuder fiske av gädda och abbore i fina vatten, och - för de som kan överlista dem - även en och annan öring.

Dessutom har Coja Fishing en eremitstuga på egen ö med en otrolig utsikt, där ni kan få den bästa avkopplingen i Föglös skärgård.
Perfekt för den som tycker om djur och natur och har en stressig vardag. Ön är en elfri zon och för de som vill, kan man lämna mobilen i en holk.

I stugan, som renoverades inför säsongen 2014, finns färdigt bäddade sköna sängar, ett litet kök med gasspis och gaskylskåp. Det finns en vedeldad spis och en gasvärmare så att ni kan ha det varmt och skönt i stugan även kyliga kvällar. Vi använder endast ekologiska medel när vi städar stugan. Vi kör ut er till ön med båt och båtturen tar 20 minuter. Det finns en mindre båt med motor pä ön, om man vill fiska eller bara göra en utflykt.

Show more

About this activity

Nearby accommodations

Bed & Breakfast

Glada Laxen

Distance: 31.5 km
A restaurant and an inn, housed in the former sea rescue station in Kumlinge in the middle of the unique Åland Archipelago at the small island Bärö. Restaurant and guest rooms are open April-October.Fishing packages are available April-June and August-October.
Bed & Breakfast

Amalia Bed&Breakfast

Distance: 20.4 km
Amalia Bed&Breakfast
Hotels

Brudhäll Hotell & Restaurang

Distance: 23.4 km
Brudhäll Hotell & Restaurang
Build: 21/02/2020 20:00:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7589.cbischannel-15782.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails