Gokart på Ålands Motorklubb

Osoite: Vessingsboda, 22610 Lemland Näytä kartta

Osoite: Vessingsboda, 22610 Lemland

Ge dig själv eller en vän lite "ba_nslig" lycka!
En present till dig själv eller en vän, skolresa, företagsevent, eller visa polarna vem som regerar på banan?

Vad är din orsak till att ha lite "ba_nsligt" kul?

Banan i Vessingsboda/Lemland är 850 meter fullängd med många möjligheter till variation.
De flesta vill hinna med så många varv som möjligt under sitt pass och ha många möjligheter att förbättra sina varvtider. Efter varje pass kan man få en utskrift på sina och sina kompisars varvtider så man kan jämföra vem som var snabbast under passet. Vi har 2 olika sträckningar på banan och vill man klura till det lite extra kan man variera och köra sträckningarna baklänges så har man 4 olika variationer på banan.

12 st nya Dino-kartar anlände till oss i maj 2015. Dino-kartarna är byggda i Danmark. De är lättare, starkare och snabbare än de flesta hyr-kartarna på marknaden. Vi har valt Honda GX270 9hk-motor som drivlina. Motorn är erkänt stabil med med bra vridmoment. Toppfarten med standardinställning är cirka 80 km/h. Det finns ingen åldersbegränsning på att köra de här kartarna, men 150 cm längd är minimumkrav! För förare under 150 cm men över 120 cm har vi ytterligare 2 stycken junior-kartar samt en Tandem-Kart för de allra minsta. Tandem-karten kräver en förare på minst 18 år och en co-pilot på minst 90 cm. Vänligen kontakta oss om ni har frågor vad ni tror är lämpligt för er eller era barn!

Näytä lisää

Tästä tehtävästä

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Kommodor

Etäisyys: 10,8 km
Saaristokiinteistö Villa Kommodor sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Maarianhaminasta ja kymmenen minuutin ajon päässä Långnäsin satamasta, joihin kumpaankin saapuu niin Viking Line kuin Silja Line Suomesta ja Ruotsista.
Mökit

Svinö stugby

Etäisyys: 6,6 km
Svinö mökkikylä sijaitsee itäisellä Ahvenanmaalla Lumparlandin kunnan Svinössä. Mökkikylästä löytyy erilaisia mökkejä joissa on noin 70 vuodetta. On sekä tavallisia campingmökkejä sekä korkealaautuisia taloja jossa on täysin varusteltu keittiö.
Leirintäalueet

Steda Matkailuvaunu ja Matkailuauto

Etäisyys: 5 km
Steda matkailuvaunu lierintäalueella Ahvenanmaalla. Steda matkailuauto. Tupakointi ja lemmikkieläimet ovat kiellettyjä.