CoJa Fishing

Osoite: Föglövägen 1262, 22710 Föglö Näytä kartta

Osoite: Föglövägen 1262, 22710 Föglö

Upplev mer av Föglös underbara skärgård ombord på fiskebåten Coja med lokal guide. Coja Fishing erbjuder fiske av gädda och abbore i fina vatten, och - för de som kan överlista dem - även en och annan öring.

Dessutom har Coja Fishing en eremitstuga på egen ö med en otrolig utsikt, där ni kan få den bästa avkopplingen i Föglös skärgård.
Perfekt för den som tycker om djur och natur och har en stressig vardag. Ön är en elfri zon och för de som vill, kan man lämna mobilen i en holk.

I stugan, som renoverades inför säsongen 2014, finns färdigt bäddade sköna sängar, ett litet kök med gasspis och gaskylskåp. Det finns en vedeldad spis och en gasvärmare så att ni kan ha det varmt och skönt i stugan även kyliga kvällar. Vi använder endast ekologiska medel när vi städar stugan. Vi kör ut er till ön med båt och båtturen tar 20 minuter. Det finns en mindre båt med motor pä ön, om man vill fiska eller bara göra en utflykt.

Näytä lisää

Tästä tehtävästä

Lähellä olevia majoituksia

Lomahuoneistot

Bomans gästhem

Etäisyys: 25,3 km
Bomans Gästhem sijaitsee rauhallisessa maalaismiljöössä Vårdön kautta kulkeneen vanhan postitien varressa, 4 km päässä Sandösund Camping & Resortista ja sen uimarannasta. Täällä voit rentoutua rauhassa ja nauttia saaristoluonnosta.
Hotellit

Sandösund Resort: Hotellitasoiset huoneet

Etäisyys: 27,7 km
Sandösund tarjoaa ympärivuotisia majoituspalveluja upean saaristoluonnon keskellä. Tarjolla on sekä mökkejä, hotellitason huoneita että oma erakkotupa ikiomalla saarella. Luonnonkauniilla alueella on myös lapsiystävällinen uimaranta
Mökit

Sandösund Resort: Gyllenklobb erakkomökki

Etäisyys: 27,7 km
Sandösund tarjoaa ympärivuotisia majoituspalveluja upean saaristoluonnon keskellä. Tarjolla on sekä mökkejä, hotellitason huoneita että oma erakkotupa ikiomalla saarella. Luonnonkauniilla alueella on myös lapsiystävällinen uimaranta.