Bo nära havet mitt i naturen

24 September 2021 - 27 Dezember 2021

Buchen von 165

per person
Jetzt buchen

 

Upplev den åländska naturen i en harmonisk miljö vid vattnet. Boka en lokal fiskeguide och tillbringa en dag på Ålands hav. Koppla av på kvällen i en strandbastu och njut av härligt stugmys och lugn.

 

Tillbringa en helg på Åland med fiske och högklassigt stugliv. Fiska i frisk havsluft och koppla av från vardagen med blicken över horisonten, eller vandra längs stranden och upptäck den vackra naturen på naturstigar och småvägar. Stugorna ligger mitt på Åland på ett behagligt avstånd till alla sevärdheter och aktiviteter.
 
Norrö stugor har en hög standard och du bor trivsamt med alla bekvämligheter. Norrö är ett semesterparadis och ett fullutrustat fiskeläger. De erbjuder bland annat stora fiskeområden, en skyddad båthamn, nya Buster-båtar med kraftiga motorer och egna fiskeguider. Du kan enkelt boka ett fiskepaket där båt och fiskekort ingår via anläggningen. 


Buchen von 165

per person
I paketet ingår båtresa till Åland tur/retur, 4 personer och en bil med Eckerö Linjen samt övernattning i stuga i en strandnära miljö. Fiskepaketet bokas skilt hos Norrö stugor.


Suchen und buchen

Wählen Sie die Fährverbindung
Hinreise:
Hinreise
Wählen Sie die Anzahl der Reisenden
Anzahl der Zimmer und Gäste:
Anzahl der Zimmer und Gäste
Fahrzeug:
Fahrzeug
Build: 14.10.2021 09:12:32, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7589.cbischannel-15782.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index