Bo nära havet mitt i naturen

24 syyskuuta 2021 - 27 joulukuuta 2021

Alkaen 165

per person
Osta nyt

 

Upplev den åländska naturen i en harmonisk miljö vid vattnet. Boka en lokal fiskeguide och tillbringa en dag på Ålands hav. Koppla av på kvällen i en strandbastu och njut av härligt stugmys och lugn.

 

Tillbringa en helg på Åland med fiske och högklassigt stugliv. Fiska i frisk havsluft och koppla av från vardagen med blicken över horisonten, eller vandra längs stranden och upptäck den vackra naturen på naturstigar och småvägar. Stugorna ligger mitt på Åland på ett behagligt avstånd till alla sevärdheter och aktiviteter.
 
Norrö stugor har en hög standard och du bor trivsamt med alla bekvämligheter. Norrö är ett semesterparadis och ett fullutrustat fiskeläger. De erbjuder bland annat stora fiskeområden, en skyddad båthamn, nya Buster-båtar med kraftiga motorer och egna fiskeguider. Du kan enkelt boka ett fiskepaket där båt och fiskekort ingår via anläggningen. 


Alkaen 165

per person
I paketet ingår båtresa till Åland tur/retur, 4 personer och en bil med Eckerö Linjen samt övernattning i stuga i en strandnära miljö. Fiskepaketet bokas skilt hos Norrö stugor.


Hae ja varaa

Valitse matkareitti
Menomatka:
Menomatka
Valitse matkustajat
Huoneiden ja vieraiden määrä:
Huoneiden ja vieraiden määrä
Ajoneuvo:
Ajoneuvo
Build: 14.10.2021 9:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7589.cbischannel-15782.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index