The bicycle ferry M/S Silvana

Адрес: Skarpnåtö Turistanläggning, 22240 Hammarland Дата: Среда 30 июн 2021 - среда 25 авг 2021 Показать на карте

100 %

54 of 54 recommended
 • "Учитывая ваш недавний опыт, могли бы вы порекомендовать это жилье другу?"

  Последние 54 отзывов гостей:

  • Да

   100%

  • Нет

   0%

 • Общее мнение

  • "Yes"
   54
  • "No"
   0
 • "Kan man cykla runt Åland?"

  среда 31 июл 2019

  "Alla vet att man kan segla runt Åland men kan man åka cykel runt öriket? På kartan ser det ut som att alla vägar går via Godby eller Mariehamn och en ringväg saknas. Efter lite ..."

Tour de Åland
Финляндия

"Kan man cykla runt Åland?"

5   Отлично, рекомендовать  Оценено среда 31 июл 2019

Alla vet att man kan segla runt Åland men kan man åka cykel runt öriket? På kartan ser det ut som att alla vägar går via Godby eller Mariehamn och en ringväg saknas. Efter lite googlande hittade vi förbindelsen från Hammarland till Geta.

Cykelfärjan M/S Silvana avgår klo 11.00 från Skarpnåtö och 25min senare är man i Hällö och Geta. M/S Silvana återvänder 11.25 så om man vill åka samma rutt åt andra hållet kan an göra det också. Rekommenderar ändå att man kör Hammarland på förmiddagen och stannar för lunch vid Grannas Bistro, besöker Gastropuben i Stallhagen och/eller kanske badar i Långsjön vid Grelsby och fikar i Stalldalen. Hela rutten är ca. 85km med start och mål i Mariehamn och går lätt att genomföra på en dag. Servicen på M/S Silvana är utmärkt.

5  Общее мнение


Финляндия

5   Отлично, рекомендовать  Оценено вторник 23 июл 2019

Ajallaan,hieno reissu

5  Общее мнение

Tuula
Финляндия

"Pyörälautta"

5   Отлично, рекомендовать  Оценено суббота 29 июн 2019

Pyörienkuljetusmahdollisuus aivan loistava juttu! Ihanteellista olisi, mikäli muutkin entiset pyörälautat liikennöisisivät edelleen.

5  Общее мнение

Juhani
Финляндия

"Näppärä lautta polkupyöräilijöille"

4   Очень хорошо, рекомендовать  Оценено среда 19 июл 2017

Polkupyörälautta M/S Silvana Skarpnåtön (Hammarland) ja Hällön (Geta) välillä antaa mahdollisuuden hieman erilaiseen reittiin esim. Getasta Eckeröhön. Ainut huono puoli on, että lautta liikennöi vaan kerran päivässä. Luulisi että lautalle olisi tarvetta myös iltapäivällä, esim n. klo 1700 aikoihin.

4  Общее мнение

AnttiKoo
Финляндия

"Oiva meriyhteys pyörillä pohjoisosaan"

4   Очень хорошо, рекомендовать  Оценено вторник 18 июл 2017

Toimi aikataulussa. Me bookkasimme netin kautta itsemme ja myös maksoimme, mutta ilmeisesti pystyi tulemaan myös randomina ja maksamaan kipparille. Tästä ei ollut nettisivuilla infoa. Ei sinänsä meitä haitannut, mutta voisi infota.

4  Общее мнение

jaana
Финляндия

"pyörällä ahvenanmaalla"

4   Очень хорошо, рекомендовать  Оценено среда 12 июл 2017

Olimme pyöräilemässä ahvenanmaalla minä ja aikuinen tyttäreni. Yövyimme ensin kökarin camping alueella ja palvelu oli erittäin mielyttävää ja ystävällistä. Olimme neljä yötä reissussa ja viihdyimme hyvin kaikkialla. Ruokailimme ja kahvittelimme erilaisissa ravintoloissa. Getalla soltunassa olimme myös yötä ja vuori/koko alue oli aivan ihana. Tietenkin pyöräteitä toivoisi vieläkin enemmän, mutta kyllä ahvenanmaalla on niitä paljon enemmän kuin muualla suomessa. Autoilijatkin olivat erittäin huomaavaisia ja ohittivat kaukaa. Se oli todella hyvä, koska tuuli oli kahtena päivänä puuskittainen ja heitteli pyörää välillä yllättäen.

4  Общее мнение

Build: 02.08.2021 12:54:11, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-7589.cbischannel-15782.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showreviews